19 січня в Україні відбулась довгоочікувана прем'єра шоу "Голос країни". За словами організаторів, 10 сезон буде дуже насиченим та особливим, тому матиме шалений успіх. І справді, розважальний проєкт прикував увагу всіх українців, а представники "Миротворця" дослідили історію однієї з учасниць шоу.

Читайте також: Олег Винник потрапив до "чистилища Миротворця" (фото)

Як відомо, на кастинги прийшла колишня вокалістка гурту "Ленінград" Василіса Старшова. Дівчина не приховувала, що родом із Санкт-Петербурга та прагне отримати новий досвід на українському проєкті. Вона розвернула крісла всіх тренерів та обрала команду Дана Балана. Проте її участь у шоу опинилась під загрозою, адже дівчина відвідувала окупований Крим, через що потрапила до бази "Миротворця".

 

 

За офіційними даними, сталось це у серпні 2016 року, коли півострів вже був анексований Росією. Василіса Старшова взяла участь у фестивалі "Золота балка", що пройшов у місті Балаклава. Таким чином вокалістка публічно підтримала окупацію Криму. 

Читайте також: Відомого російського коміка внесли в "чистилище" бази "Миротворець"

Правоохоронцям та представникам проєкту "Голос країни" надали точне місце проживання Василіси Старшової у Києві. У "Миротворці" наголошують, що перебування дівчини в Україні – неможливе, адже вона "свідомо діяла проти національної безпеки, миру, безпеки людей та міжнародного права". Наразі ані Василіса Старшова, ані організатори "Голосу країни-10" не прокоментували заяву. Чи продовжить скандальна артистка участь у шоу – наразі також невідомо.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook