Віцепрем'єр-міністр – міністр з питань стратегічних галузей промисловості України Олег Уруський нібито потрапив в скандал в Туреччині, порушивши карантинні заходи.

Читайте також: Вселенський патріарх Варфоломій відвідає Україну (повідомили дату)

Про це повідомляє Telegram-канал "Україна 24", уточнюючи, що інцидент стався наприкінці серпня.

"Під час офіційного візиту до Туреччини, 26-29 серпня 2020 року, міністр перебував на обіді з турецькими бізнесменами в готелі Çırağan Palace Kempinski, що в Стамбулі. Під час обіду він і депутат Галушко залишили прийом і зажадали від турецького посла Сігібі автомобіль з охороною для перевезення у готель, де проходило весілля дочки Павлюка", – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що в ці дні в Туреччині діяла заборона на проведення будь-яких заходів через карантин, однак незважаючи на це весілля дозволили.

Читайте також: Стало відомо, як працюватиме громадський транспорт під час локдауну

"Захід викликав обурення у місцевих жителів і була викликана поліція. Тепер Уруський і всі гості зареєстровані там як порушники. Він повинен буде відповісти за турецькими законами", – зазначає Telegram-канал.

За даними ЗМІ, українські дипломати підготували звіт про подію і передали його міністру закордонних справ і прем'єр-міністру, але "жодних дисциплінарних санкцій щодо Уруського не було".

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook