В аеропорту столиці Греції не пропустили групу громадян України через карантинні обмеження і заборону на в'їзд з України: консул виїхав до аеропорту. Про це повідомили у департаменті консульської служби МЗС. 

Читайте також: На Волині за добу зафіксували понад 40 нових випадків інфікування коронавірусом та одну смерть (статистика)

Наших громадян не затримано. Їх не пропустили на в'їзд до країни у зв'язку діючим обмеженнями. Консул купив води, засоби гігієни та виїхав до аеропорту. Від грецької влади отримано відповідний дозвіл на відвідання", – повідомили у ДКС.

а даними ЗМІ, українці прибули до грецької столиці у суботу ввечері двома рейсами: авіакомпанії Ryanair (вилетів із "Борисполя" о 18:00) та авіакомпанії Wizz Air (вилетів о 18:45 з аеропорту "Київ").

"Наше посольство в Греції одразу після того, як стало відомо про непропуск наших громадян, почало займатися цією справою. Завтра з цього приводу буде надано розгорнутий коментар. Наразі можу порадити усім нашим громадянам, які мають намір подорожувати у цей непростий з точки зору епідеміологічної ситуації період, планувати свої поїздки виключно після отримання з офіційних джерел актуальної інформації щодо можливості/порядку в'їзду до тієї чи іншої іноземної країни", - розповів співрозмовник МЗС.

Читайте також: В Україні за добу виявили понад 800 нових випадків коронавірусу

Попередньо, мова йшла про 17 громадян України, яких після прибуття під час паспортного контролю не впустили на в’їзд до Греції.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook