У ніч на неділю, 14 січня, прес-служба президента України Петра Порошенка спростувала його нібито "звернення в Федеральну службу безпеки Росії", поширені через засоби масової інформації в Грузії, інформує tyzhden.ua.

Читайте також: Як Порошенко заробляє на державі під час свого президентства

"Оприлюднені так звані "документи" від імені Петра Порошенка є низькопробною підробкою та фейком, виготовленим і закинутим телекомпанії "Руставі-2" спецслужбою Росії. Найкрасномовніше про провал ФСБ свідчить факт, який легко перевірити. Олексій Порошенко одружився у Києві у вересні 2013 року, тому у старшого сина Петра Порошенка у 2007 році не було дружини", – йдеться у повідомленні.

Прес-служба Адміністрації Президента також звернулася до ЗМІ з проханням не поширювати фейкову інформацію, що носить явно замовний з боку країни-агресора характер.

"З боку медіа, які поширили неперевірену інформацію, зокрема "Українська правда" і "Newsone", розраховуємо на публічне вибачення", – додали в АП.

Читайте також: ТОП-5 невиконаних обіцянок Порошенка

Нагадаємо, увечері 13 січня грузинський телеканал "Руставі-2" повідомив, що його програма "Кур'єр" з конфіденційних джерел отримала нібито заяву Петра Порошенка у Федеральну службу безпеки Росії датовану 3 лютого 2007 року. Порошенко начебто обіцяв під час перебування на території Росії "неухильно дотримуватися російського законодавства, не брати участь в діяльності, спрямованій проти інтересів РФ". На той час Порошенко був народним депутатом і його не впустили на територію РФ. Серед іншого у "зверненні" йшлося, що Порошенко регулярно відвідує Санкт-Петербург, "де проживають батьки дружини сина Олексія".

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook