18 березня у Ковелі на перехрепсті вулиць Варшавської та Відродження сталася аварія.

Читайте також: П'яна ДТП у Луцьку: у легковика розтрощений моторний відсік (фото, відео)

Як пише Район.Ковель, поблизу автобусної зупинки "Сільмаш" водій позашляховика "Mitsubishi L200" на великій швидкості в’їхав у легковий автомобіль "Citroen C-Elysеe", що рухався попереду. Той від удару врізався у легковик ВАЗ-2106, що зупинився на червоний сигнал світлофора.

У салоні ВАЗу перебувала вагітна жінка та її малолітня дитина, які, на щастя, не зазнали значних ушкоджень. Втім, водій іншого легковика від удару втратив свідомість. За попередніми даними, в нього – черепно-мозкова травма.

Як зазначає видання, очевидний винуватець ДТП – водій позашляховика Сергій Гетьман до приїзду поліцейських поводив себе неадекватно та мав ознаки алкогольного сп’яніння – є сином першого заступника Ковельського міського голови Михайла Гетьмана.

Читайте також:У місті на Волині – аварія: від удару автомобіль перекинувся на дах (фото, відео)

Зі слів свідків, на місце аварії приїхав евакуатор, яким працівники у спецодягу намагалися без оформлення ДТП забрати пошкоджений позашляховик. Лише завдяки активним діям очевидців, які увесь цей час перебували біля розбитих автомобілів, вдалося перешкодити протиправним діям, в результаті чого навіть була штовханина.

Коли у прокурора Ковеля, якого журналісти зустріли у лікарні, поцікавилися цією ДТП, то він відповів, що у винуватця ДТП червоні очі, але алкоголю чи наркотиків не було виявлено. Натомість, зі слів очевидців аварії, аналізів ніхто не робив.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook