Колишній міністр фінансів Юрій Колобов, який очолював відомство за часів президента-втікача Віктора Януковича, повернувся в Україну.

Читайте також: Інтерпол нарешті оголосив у міжнародний розшук Януковича з Азаровим

Його помітили в Києві в готелі вищого класу "Хаятт", йдеться у повідомленні Telegram-каналу "UN – сливи та груші", пише "Обозреватель".

"Щойно на цьому автомобілі ексміністр фінансів часів Януковича Юрій Колобов приїжджав у київський готель "Хаятт". З ким він там зустрічався – нам не відомо", – зазначають джерела.

За словами очевидців, Колобов сильно схуд.

Читайте також: Януковича викликають на засідання суду з приводу державної зради

Нагадаємо, Юрій Колобов був міністром фінансів з 28 лютого 2012 по 27 лютого 2014 року. Він проходив як підозрюваний у справі про приватизацію акцій ВАТ "Укртелеком" в 2011 році, де також підозрюється екс-президент Віктор Янукович, експрем'єр Микола Азаров і колишній перший віце-прем'єр і ексглава НБУ Сергій Арбузов.

Зокрема він підозрювався у розтраті 220 млн гривень, виділених на будівництво телекомунікаційної мережі спеціального призначення (ч.5 ст.191 КК України), а також – розтраті держбюджету в зв'язку з випуском облігацій зовнішньої держпозики на суму 3 млрд доларів і продажу їх Росії.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook