Старі атракціони у центральному парку через скарги лучан хочуть модернізувати або замінити. Договір з підприємцями, які обслуговують нинішні атракціони, продовжили лише до кінця листопада 2018 року.

Читайте також: У Луцьку в громадському туалеті зроблять кафетерій

Про це повідомляє Інформаційне агенство "Волинські новини".

Начальник відділу управління майном міської комунальної власності Алла Грабко запропонувала заключити короткостроковий договір на оренду.

"Із колективним підприємством "Центральний парк культури і відпочинку імені Лесі Українки" ми пропонуємо заключити договір до кінця сезону – листопада. Саме такий короткостроковий договір, адже є скарги лучан", – повідомила посадовець.

Читайте також: У Луцьку молодики пообідали і втекли, не заплативши

Члени виконкому підтримали відповідний проект рішення.

Додамо, що загальна місячна орендна плата становить 7 788,11 грн.

Алла Грабко також зауважила, що лучани нарікають на якісь обслуговування, низький рівень надання послуг та застаріле обладнання.

"До кінця листопада вони допрацюють, а далі будемо бачити. Зараз це питання ми вивчаємо, можливо підприємці оновлять атракціони, або ж залучимо нового інвестора, все ще в процесі вивчення. Єдине, що точно можу сказати, то це те, що в такому стані, у якому атракціони зараз, вони не можуть далі залишатися", – наголосила Алла Грабко.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter