Президент України Володимир Зеленський 9 липня прибув з робочою поїздкою до Волинської області. Він заявив, що у країні поки що немає другої хвилі коронавірусу, і запевнив, що вірить в її уникнення.

Читайте також: Зеленський здійснив давню мрію у Луцьку (фото)

В рамках робочої поїздки по області Президент України оглянув хід будівництва дитячого садка у селі Крупа Луцького району та ознайомився з ремонтними роботами на автомобільній дорозі державного значення М-19.

Під час короткого брифінгу Володимир Зеленський розповів, що Україна не готова до запровадження у школах дистанційного навчання з вересня. Також пресслужба Офісу президента розмістила на сторінці у Facebook відео з місця подій.

Так, під час візиту до Волинської області Зеленський у коментарі журналістам сказав, що в Україні "більш-менш хвилі другої коронавірусу поки що немає", але людям варто бути обережними, щоб не зростала кількість нових хворих.

"Готові до відкриття шкіл з вересня, віримо, що не буде хвилі і діти зможуть навчатися в нормальній соціальній сфері і нормально спілкуватися", – підкреслив він.

Читайте також: Володимиру Зеленському продемонстрували садочок у Луцькому районі (фото)

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook