Погода в Україні 22 травня, в суботу, порадує жителів країни сонцем і теплом і справжніми весняними градусами. Температура повітря буде дуже комфортною і підвищиться до +24 градусів.

Читайте також: Найбільш небезпечні місячні дні червня: що не можна робити

Про це на своїй Facebook-сторінці повідомила синоптик Наталка Діденко.

За її словами, в суботу вся країна буде насолоджуватися чудовою погодою і яскравим сонцем.

«У суботу вся Україна зануриться в сонце, суху погоду і тепло. Повітря буде комфортним, протягом дня очікується від +20 до +24 градусів, у західних областях від +17 до +22 градусів. У неділю на південному сході України буде тепло – від +23 до +26 градусів», – розповіла синоптик.

Дощів 22 травня не прогнозується, тільки на заході країни вірогідний дощ з грозою. Експерт попередила про важливий нюанс – завтра в західних областях пориви південно-західного вітру можуть досягати штормових поривів, 15-20 метрів в секунду.

У неділю, 23 травня погода в Україні зміниться. Дощі пройдуть на заході країни, на півночі й в центральній її частині, крім Дніпропетровської області.

Читате також: Вихідні у червні 2021: скільки відпочиватимуть українці

«Цей атмосферний фронт з північного заходу принесе дощі в західних областях України, на північ і в Центр, крім Дніпропетровщини. На півдні та сході втримається суха сонячна тепла погода. Температура повітря залишиться приблизно в суботніх межах», – зазначила Діденко.

У Києві в суботу, 22 травня, очікується сонячна погода з температурою повітря від +20 до +23 градусів.

«А в неділю в Києві з'явиться дощ, можливо, з грозою, денна температура повітря складе від +18 до + 21 градуса», – попередила синоптик.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook