Минулої доби український кордон перетнули майже 19 тисяч осіб, з яких понад 11 тисяч осіб – це українці, які повернулися із-за кордону.

Читайте також: В Україні п'ята смерть від коронавірусу

Також на виїзд оформлено 2370 іноземців, а в Україну через дію обмеження не пропущено майже 30 іноземних громадян, повідомляє Держприкордонслужба України. 

"За добу прикордонники у взаємодії з представниками санітарно-карантинних підрозділів провели температурний скринінг та опитування щодо стану здоров’я близько 13 тисяч осіб. Крім того, встановленим порядком оформлювалися інформативні згоди та пам’ятки про самоізоляцію", – зазначають у відомстві.

Також мандрівникам з евакуаційних рейсів в аеропорту "Бориспіль" проводили експрестести для перевірки на Covid-19.

Читайте також: Хворих на коронавірус українців примусово госпіталізуватимуть

Позитивний результат на наявність коронавірусної інфекції експрестест показав в одного пасажира, який прибув з країни середнього сходу. Варто зазначити, що цей чоловік повівся розважливо та самостійно зголосився пройти відповідну перевірку. Його направили в одну з лікарень столиці.

Також учора за сприяння Держприкордонслужби України транспортними засобами наданими місцевою владою та ДСНС забезпечено перевезення через кордон понад 3,2 тисячі українців, які прибули до кордону пішки.

Нагадаємо, що станом на вечір, 25 березня, в Україні офіційно підтверджено 145 випадків зараження коронавірусом.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook