Під час зустрічі з запоріжцями співак Святослав Вакарчук, який балотується до парламенту зі своєю партією "Голос", не зміг відповісти на питання журналіста про вартість газу для домогосподарств, інформує u-news.

Читайте також: "А що це ти читаєш?" − Вакарчук сконфузився, не впізнавши програми власної партії (відео)

– З цінами на газ будь-ласка звертайтеся до тих спеціалістів, які зробили все, щоб у нас були такі платіжки від яких у нас відбуваються у людей інфаркти. До речі про інфаркти у нашій команді є люди, які відповідальні за те, щоб в країні, в тому числі у Запоріжжі центри, які безкоштовно ставлять стенти, тим хто хворіє від інфарктів і це заслуга членів нашої команди. Тому до спеціалістів по газу в нас будуть питання, тільки не як журналістів до політиків, а як від правоохоронних органів, які будуть відповідати на допиті, – сказав співак.

Читайте також: 470 тисяч в рік: пасербиця Вакарчука закінчила найпрестижніший університет Великобританії (фото)

Вакарчук не зміг дати відповіді і стосовно ринку електроенергії. На прохання пояснити українцям, що означає запуск ринку електроенергії, співак наголосив, що вільний ринок призведе до зменшення цін на електроенергію.

На прохання прокоментувати підкуп виборців (концерти – це вид виборчої агітації відповідно до статті 68 Закону про вибори народних депутатів, і має оплачуватися з виборчого фонду) співак заявив, що не вважає свої концерти агітаційними заходами, після чого запросив запоріжців на вечірній виступ "Океану Ельзи".

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook