На Львівщині зіткнулись вантажівка MAN та мікроавтобус Mercedes-Benz: загинуло 4 осіб, ще четверо – травмовано. Про це повідомляє відділ комунікації ГУНП у Львівській області.

Читайте також: У Луцьку – ДТП: зіткнулися два легковика (фото)

Зазначається, що пригода сталася сьогодні, 24 травня, близько 11:30 на автодорозі "Київ-Чоп", поблизу села Тухолька Сколівського району.

"Попередньо правоохоронці встановили, що 50-річний водій вантажівки MAN не врахував дорожньої обстановки, не вибрав безпечної швидкості та допустив зіткнення з мікроавтобусом Mercedes-Benz, який рухався по зустрічній смузі. На місці аварії від отриманих травм загинув 47-річний водій та троє пасажирів мікроавтобуса. Ще чотирьох пасажирів Mercedes доставили до лікарні з тілесними ушкодженнями. Їх діагнози уточнюються", – йдеться у повідомленні.

Вказується, що за фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.3 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортним засобом) ККУ України.

Читайте також: Жахлива аварія з чотирма загиблими: за кермом позашляховика міг бути екснардеп (фото)

Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – позбавлення волі на строк до 10 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років. Досудове розслідування триває.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook