Прем'єр-міністр Володимир Гройсман прокоментував скандал із розсилкою членами "Європейської солідарності" СМС-повідомлень з антиагітацією проти партії "Голос". 

Читайте також: Медведчук – це спільний проект Порошенка і Путіна, – Гордон

Голова уряду заявив, що "ЄС" веде брудну боротьбу на виборах. За його словами, "чорні технології" використовуються Петром Порошенком ще з президентської кампанії-2019. Гройсман додав, що в партії майже ніхто не знає, які брудні технології використовує їхній лідер.

"Петро Олексійович Порошенко по своїй суті така людина, що сам веде... У нього є "тіньовий штаб". Він має одну з найбільших в країні ботоферм, в нього працюють десятки тисяч ботів. Оця розсилка СМС, що він зробив з "Голосом"... Далі він зробив наступне: Порошенко замовив таргетовану рекламу не від свого імені, а від якихось facebook-аккаунтів по Києву, Львову, Вінниці... І, наприклад, у Вінниці в цій рекламі говриться: "Не голосуйте за "Самопоміч", вона не пройде – всі у голоси будуть у Медведчука". В інших містах так само: "Не марнуйте свій голос на певні партії, краще голосуйте за інших".

Читайте також: "Не треба вводити людей в оману": між Гройсманом і партією Порошенка спалахнув конфлікт

Що робить Порошенко насправді? Коли члени партії "Європейська солідарність" говорять "давайте єднатись!", він робить по-іншому – просто починає "мочити" всіх конкурентів, щоб забрати їхні голоси на свою користь.

Але у мене питання: чому Петро Олексійович бореться з усіма конкурентами окрім партії Медведчука?

В "Європейській солідарності" є ціла "чорнушна ферма", яка всіх обливає брудом. Врешті лідер цієї партії очорняє сам себе", – сказав Гройсман.

Читайте також: Порошенка знищують "зрадники": як екс-президент став жертвою своєї політичної системи мерзотників

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook