Принц Гаррі та Меган Маркл одружилися 19 травня. Церемонія відбулася у каплиці Святого Джорджа у Віндзорському Замку.

Читайте також: Сергій та Сніжана Бабкіни одружилися через 10 років після вінчання та знялися у фотосесії повністю голими (фото 18+)

У день одруження Гаррі набув титулів Його Королівської Високості Герцога Сассекського, графа Дамбартона та барона Кілкелема. Меган Маркл після одруження набула титулу Її Королівської Високості Герцогині Сассекської, пише gazeta.ua.

Шлюбна церемонія принца Гаррі та Меган Маркл відбувається у церкві Святого Георга, яка знаходиться на території замку Віндзор. Багато королівських весіль та поховань було проведено у церкві Святого Георга.

Читайте також: Оля Цибульська вперше показала красунчика-чоловіка (відео)

На весіллі Меган Маркл була одягнена в класичне шовкове плаття в чистому білому кольорі зі шлейфом п'ятиметрової довжини.

Дизайнер Клер Вайт Келлер використовувала ексклюзивну подвійну каді. Фата була зроблена з найтоншого шовку з ручною вишивкою в кольорах Співдружності. Для вишивки використовувалися шовкові нитки і органза.

Каді – це дво- або тришарова, злегка облягаюча шовкова тканина, яка використовується для кутюр і вечірніх суконь. Традиційну каді виробляють на півдні Франції.

Фокус сукні – це виріз, який обрамляє плечі і підкреслює струнку скульптурну талію.

Голову нареченої прикрашала діамантова тіара королеви Марії, виготовлена в 1932 році. Її віддала Меган королева Єлизавета II. Тіара з діамантів і платини зроблена у формі зігнутої смуги з одинадцяти секцій. У центрі – брошка з десяти діамантів. Вона утримувала вуаль.

"Ти виглядаєш приголомшливо", – сказав Меган принц Гаррі, коли його батько принц Чарльз підвів наречену до вівтаря. Після цього Гаррі не втримав сліз.

Букет розробила флорист Філіпа Креддок. Принц Гаррі вчора зрізав кілька кольорів зі свого приватного саду в Кенсингтонському палаці, щоб додати їх в букет. Серед них – незабудки, улюблені квіти принцеси Діани, мами принца Гаррі.

Принц Гарі і Меган обрали ювелірну компанію Cleave and Company, щоб зробити свої обручки. Для Меган її виготовили із шматка валлійського золота, подарованого королевою. Перстень принца Гаррі - платиновий з текстурованим покриттям. Про це на своїй сторінці у Twitter розповів Річард Палмер, королівський кореспондент Daily Express у Лондоні. Це та ж компанія, яка виготовила перстень для заручин пари 2017-го, додав Палмер.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter