Надмірна перевтома спричиняє погане самопочуття. Весною така проблема відчувається гостріше, оскільки організму людини не вистачає енергії. Експерти радять дотримуватися у даний період кілька простих порад.

Читайте також:Як зустріти весну без авітамінозу: прості поради

Про це пише Хроніка.інфо.

По-перше, важливо їсти більше продуктів, які збагачуватимуть організм вітамінами. Зокрема, вітамін А міститься у моркві, печінці, зелені, маслі, куразі, яйцях, вітамін В – у гречаній каші, горіхах, яйцях, печінці, вітамін С – у відварі плодів шипшини, петрушці, капусті, цитрусових фруктах, вітамін Е – у олії, горіхах, жирній рибі, авокадо, зернятах.

Радять більше ходити пішки надворі. Це сприятиме тренуванню всього тіла та серцевих м’язів, а також збагачуватиме організм киснем та вітаміном Д. Варто позбутися негативних звичок, зокрема, відмовитися від алкоголю та куріння, припинити споживати копчену, смажену, солону та солодку їжу, а також виключити з раціону газовані напої та менше проводити часу лежачи на дивані.

Важливо мати повноцінний сон не менше 8 годин на добу, а також регулярний відпочинок. Корисними будуть зустрічі з друзями, які дарують позитивні емоції.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter