До України за тиждень, ближче до наступних вихідних, прийде потепління. Поки що ж уночі будуть мінуси, а вдень переважно 1-4 градуси тепла, місцями до 9 градусів вище нуля. Дутимуть сильні вітри.

Читайте також: "Без вас ми просто біологічні створіння": президент привітав українок із 8 березня

Про це йдеться в прогнозі Українського гідрометцентру.

Понеділок, 8 березня

В більшості регіонів України буде хмарно. Сніг, а місцями з дощем, пролітатиме на Закарпатті, Буковині, у Львівській, Івано-Франківській, Тернопільській, Хмельницькій, Вінницькій, Полтавській, Дніпропетровській, Харківській, Луганській областях. У південних регіонах буде сонячно та без опадів.

Температура вночі від 1 градуса тепла до 3 градусів морозу. Удень стовпчики термометрів показуватимуть переважно 1-4 градуси тепла. На Закарпатті прогріється до 6 градусів тепла, а в південних областях - до 6-8 вище нуля.

У Києві 8 березня без опадів, хмарно. Уночі до 2 градусів морозу, вдень 1-3 градуси тепла.

Читайте також: Зірки підтримуватимуть: гороскоп для всіх знаків Зодіаку з 8 по 14 березня

Вівторок-неділя, 9-14 березня

В Україні буде переважно без опадів. У четвер, 11 березня, на Заході пройдуть дощі, місцями з мокрим снігом.

Найближчими днями буде холодна погода. Уночі стовпчики термометрів навіть опускатимуться до 5-10 градусів морозу. Удень переважно 1-4 градуси тепла, місцями до 7-9 градусів вище нуля.

Потепління прийде ближче до вихідних. Уже в п’ятницю, 12 березня, денна температура підвищиться до 7-10 градусів тепла. Буде сонячно. Така ж погода буде й наступними вихідними, 13 та 14 березня. 

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook