Останій раз ви авторизувались через "%social%"

Вже 11 жертв: раптово помер знаменитий актор, який зіграв у "проклятому" серіалі (фото)

четвер, 29.08.19  21:43
Вже 11 жертв: раптово помер знаменитий актор, який зіграв у

Один за одним за жахливих обставин вмирають актори, які зіграли в популярному російському серіалі "Глухар".

Читайте також: Померла зірка серіалу "Моя прекрасна няня" та "Бригада" (фото)

29 серпня помер Олександр Числов. Йому було 54 роки. В останні дні життя актор побоювався, що його хочуть отруїти і підкладають в їжу заборонені препарати, він зовсім перестав їсти і перебував у голодуванні 10 днів. За словами родичів, думки про отруєння з’явилися у артиста через психічні проблеми.

Відзначимо, вперше про прокляття серіалу "Глухар" заговорили років близько восьми років, коли з життя один за іншим при трагічних обставинах почали йти актори, які зіграли в знаменитій телесазі.

Першою жертвою "Глухаря" став В’ячеслав Титов. У грудні 2011, напередодні Нового року, актора вбили, на його голову був надітий целофановий пакет.

Потім пішов з життя Анатолій Отраднов. Замерзлого актора виявили 29 січня на одній з автобусних зупинок в Митищах. Було встановлено, що смерть настала від алкогольного отруєння, а також від сильнодіючого медичного препарату. Його обікрали, але допомогу перехожі не надали. У актора залишилася вагітна дружина.

Слідом за ним помер Сергій Шарошкін. Актор помер в середині березня 2012 року. У цей момент він перебував у будинку у своїх батьків. Він загинув у результаті вибуху світлошумової гранати, хоча експерти стверджують, що такий вибух не може вбити людину, а лише завдати такої шкоди, як тимчасова втрата зору або слуху.

Через кілька місяців помер 57-річний Сергій Таланов, причина його смерті не озвучувалася.

У ніч на 30 Вересня 2015 року актор Вадим Проданов помер в інфекційному відділенні однієї з московських лікарень. Останні три місяці він боровся з важкою хворобою.

У 2017 році не стало актора Сергія Бездушного, який зіграв у першому сезоні "Глухаря". Йому було 53 роки. У 2013 році артист переніс операцію після викликаної травмою внутрішньочерепної гематоми. Потім лікарі діагностували у нього пухлину мозку.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті?Виділи її мишкою та натисни Ctrl + Enter

Коментарі

  • U

    Анонім

    31.08.2019 13:22:37

    Дуже шкода.хороший артист.поліна

  • U

    Катя

    10.09.2019 07:05:57

    Даже хороший актор жаль

Коментар буде опубліковано після модерації
×публікації по часу :