Погода в Україні та Києві буде залишатися прохолодною як для літа до кінця цього тижня. В країну зайшла повітряна маса північного походження і практично на всій території похолодало і став відчуватися вересень, хоча до осені ще далеко.

Читайте також: В Україні різко зміниться погода: задощить, а потім сильно похолодає

 Синоптик Наталка Діденко повідомила на своїй сторінці в Facebook, що прохолодно в Україні буде до неділі, 16 серпня.

"Така неспекотна погода триватиме в Україні весь тиждень. Південь і південний схід будуть триматися довше, але і там вже завтра очікуються комфортні м'які +25 +28 градусів", – написала експерт.

У четвер, 13 серпня в більшості областей України передбачається протягом дня температура повітря +23 + 27 градусів. Прохолодніше буде на півночі, там стовпчики термометра покажуть +19 + 23 градуси.

Дощі в четвер найбільш вірогідні в північній частині України, переважно незначні і локальні. На решті території нашої країни буде сухо.

Читайте також: На Волинь йдуть потужні грози

У Києві четвер буде свіжим, вночі прогнозується до +12 градусів, вдень +20 + 22 градуси. Потепління повернеться в країну вже в неділю.

"Істотні опади – навряд чи, хіба що вдень збільшиться хмарність та якась крапля північної хмарності досягне подекуди столиці. Така перша відчутна свіжість триватиме до кінця тижня, а в неділю, 16-го серпня, в Україні прийде нове потепління", – зазначила Діденко.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook