У Львівському військовому госпіталі помер 48-річний військовослужбовець зенітно-ракетного полку, учасник ООС/АТО 48-річний волинянин Олександр Воробей.

Читайте також: Повідомили, коли відбудеться прощання з посадовцем Луцькради

27 вересня Олександр отримав важку травму, перебуваючи у зоні ООС. У Харкові, куди його доставили авіацією, був прооперований. Після чого його перевели у Львівський військовий госпіталь, де він продовжив лікування, повідомляє Володимир.media.

Зі слів його мами, попри травми, які прикували сина до ліжка, почував себе добре. Розмовляв, намагався жартувати, коли вони з чоловіком приїжджали до нього у Львів. А коли сів у крісло, був щасливим, що ноги торкнулися підлоги. Ще у понеділок, 14 жовтня, коли в Україні відзначали Свято Покрови Божої Матері і День захисника України, Олександр телефонував рідним і розповідав, що на території госпіталю відбувається концерт, і він слухає його. А наступного дня батьки не могли додзвонитись до сина. Близько 11 ранку їм повідомили, що він помер. В Олександра залишилась дружина і дев’ятирічний син.

"Він дуже любив малювати. Але обрав професію військового. У нього була ідея – встановлення пам'ятника волонтерам. Та не встиг її втілити" – говорить мама.

Олександра знали як добру, щиру, готову завжди прийти на допомогу людину.

Тіло володимирчанина привезуть сьогодні, 17 жовтня, о 20:00 у Свято-Юр’ївську церкву.

Панахида відбудеться 18 жовтня о 12:00 годині.

Читайте також: Померла лучанка Мар'яна Пархом'юк, котра тривалий час хворіла

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook