Стали відомі деталі про зникнення ковельчанина Володимира Бутмирчука 1997 року народження, який зник 16 травня. Станом на 20 травня хлопця ще не знайшли. 

Читайте також: На Волині розшукують школярку, яка безслідно зникла (фото)

Про це повідомив голова благодійного фонду "Позитивна взаємодія" Віктор Мовчан

Як повідомлялось раніше, хлопець поїхав 16 травня 2019 року на прогулянку на велосипеді та зник в місті. Був одягнений в зелену кофту з капюшоном, сині джинсові штани, сині черевики. Він середнього зросту, з борідкою, рудий колір волосся. 

Читайте також: На Волині знайшли школярку, яка пішла з дому та не повернулась

За інформацією Віктора Мовчана, 16 травня в Ковелі після обіду пішов проливний дощ. Володимир Бутмирчук виїхав з дому орієнтовно після 13:00 якраз перед початком дощу. Завдяки Вадиму Антонюку знайшли відео, як перед зникненням юнак бере велосипед і вирушає на прогулянку.

Володимир не мав при собі грошей і не мав мобільного телефону, не мав звички без попередження відлучатися з дому на довший чаc. Очевидці стверджують, що того злочасного дня орієнтовно 14:00 Бутмирчука Володимира помітили в мікрорайоні "Сільмаш" біля Загальноосвітньої школи №11-ліцей в місті Ковелі Волинської області.

Читайте також: Розшукують лучанина, який зник дорогою з Польщі (фото)

Востаннє зниклого юнака бачили 16 травня 2019 року поміж 14:00 – 15:00 в районі вулиці Олексія Шума (колишня назва − "Боженка") і вулиці Окружної, недалеко від місця проживання в місті Ковелі Волинської області.

Тож небайдужі просять не створвати і не поширювати чуток чи неперевіреної інформації, так як це шкодить пошуковим діям. 

Мешканців міста Ковеля просять перевірити записи записи з відеореєстраторів і відеокамер за 16 травня 2019 року з 12:00  до 23:00. 


"Якщо щось виявите, то буть ласка, повідомте нас чи поліцію", – пише Віктор Мовчан. 

Окрім того, просять допомогти розклеїти листівки-оголошення про розшук зниклого юнака, а також прочесати прилеглі території, закинуті довгобуди чи недобудовані об’єкти.

Контактна особа – Едуард (брат зниклого юнака): тел. 063-461-19-90.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook