Популярна українська співачка Тіна Кароль заявила, що стала веганкою. На своїй сторінці в Instagram зірка опублікувала допис, в якому зауважила, що за місяць до своєї подорожі до Намібії, де знялася у чуттєвій фотосесії, вирішила припинити вживати продукти тваринного походження, пише ТСН

Читайте також: У родині відомої української співачки сталося горе (відео)

"За місяць до поїздки до Намібії я стала веганом. В один день я прокинулася і відчула – все! А коли ми приїхали до Намібії, то зрозуміла, що я одна з них: люди, як і звірі – рівноправні діти природи. Я не можу більше їсти м'ясо", – зауважила зірка.

Кароль наголосила, що стала більш щасливішою, відчула свободу і з'явилася інша структура мислення.

"Я навчилася мислити більш масштабно, бути мобільнішими. А ще я стала набагато щасливішою. Відчула свободу навіть на фізичному рівні. З'явилася інша структура мислення. У мені немає відчуття втрати. Я не хочу більше думати про втрату, як про безповоротну точку. Після неї обов'язково буде придбання. Наші втрати з точки зору майбутнього – це можливості знайти щось краще і відкрити очі. Це реверс: втратили – знайшли", – додала співачка.

Читайте також: Донька Добкіна засвітилася на VIP-концерті скандальної співачки (відео)

Шанувальники артистки, серед яких чимало веганів, оцінили рішення зірки.

"Веган – ура! Нас все більше!", "Саме той момент, коли зовнішня краса поєднується з внутрішньою", "Ще більше буду любити і поважати Тіну! Такі теми потрібно піднімати і розповісти людям, що є життя без м'яса! Браво!", "Як же мені подобається така усвідомленість в людях. От би всі так задумалися".

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook