У Луцьку на зупинці встановлять вуличний термінал для поповнення електронних квитків на проїзд у громадському транспорті. 

Читайте також: Е-квиток у приміській маршрутці «Луцьк-Кульчин»: реакція пасажирів (відео)

Відповідне рішення прийняли на засіданні виконавчого комітету Луцької міської ради у середу, 21 липня, інформує Конкурент.

З метою підвищення якості надання послуг з перевезення пасажирів виконавчий комітет міської ради вирішив погодити оператору електронних систем ТОВ «СІТІ КАРД СИСТЕМ» встановлення вуличного терміналу для продажу та поповнення електронних квитків на зупинці громадського транспорту «Вулиця Даньшина» (вул. Львівська, 61).

До слова, на 12 липня 2021 року оператор електронних систем ТОВ «СІТІ КАРД СИСТЕМ» встановив 43 стаціонарні термінали для продажу та поповнення електронних квитків. Вони облаштовані у будівлях закладів торгівлі, департаментах соціальної політики, «Центрі надання адміністративних послуг у Луцьку» міської ради, в приміщенні оператора. Також вже працюють два вуличні термінали для поповнення електронних квитків (на зупинці «40 квартал» і біля Карткового центру «СІТІ КАРД» на Лесі Українки, 16а). В процесі під’єднання комунікацій на зупинці «Міська лікарня», що на проспекті Відродження, 13.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook