Сьогодні на засіданні конкурсної комісії було обрано переможця на посаду директора КП "Волинська обласна клінічна лікарня" Волинської обласної ради.

Читайте також: У Луцьку призначили начальника управління охорони здоров'я

Переможцем конкурсу на зайняття посади директора комунального підприємства "Волинська обласна клінічна лікарня" визнали Сергія Пісачука, який працював судинним хірургом у цьому закладі, а за сумісництвом – лікарем-флебологом Центру хірургії ока професора Загурського. Про це повідомляє Волинь24.

Комісія заслухала пропозиції учасників конкурсу, провела з ними співбесіди і визначилася шляхом голосування.

На думку членів комісії, найбільше відповідає встановленим вимогам кандидатура Сергія Пісачука.

Його й визнали переможцем конкурсу. За Сергія Пісачука проголосували 7 членів комісії.

Кандидатуру заступника директора КП "Волинська обласна клінічна лікарня" Олександра Дударя підтримали 2 члени комісії.

Читайте також: Пологи без болю: Волинський перинатальний центр запрошує на екскурсію майбутніх батьків

Рішення конкурсної комісії є рекомендаційним. Питання про призначення директора лікарні розглядатиметься також на засіданні постійної комісії з питань соціального захисту населення, охорони здоров’я, материнства та дитинства. Остаточне рішення – за більшістю депутатів на сесії обласної ради.

Довідково: Сергій Васильович Пісачук народився 21 березня 1976 року в селищі Шацьк Волинської області. Закінчив Ковельське медичне училище, Львівський національний медичний університет ім. Данила Галицького та інтернатуру із загальної хірургії у Волинській обласній клінічній лікарні. Лікар-флеболог Центру хірургії ока професора Загурського. Одружений. Має двох синів.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook