Останій раз ви авторизувались через "%social%"

Відомо, хто пошив сукню для Олени Зеленської на День Незалежності

п'ятниця, 30.08.19  18:33
Відомо, хто пошив сукню для Олени Зеленської на День Незалежності

Дизайнером ефектної сукні першої леді Олени Зеленської на святкуванні Дня Незалежності України є дружина Євгена Кошового Ксенія.

Читайте також: Кошовий зганьбив Скабєєву на всю Росію, пропагандистка не витримала (відео)

Про це повідомляє Комсомольська правда.

Олена Зеленська з’явилася на торжестві в білій сукні від українського бренду PICO, засновницею і дизайнером якого є дружина Євгена Кошового Ксенія.

Ксенія і її бренд давно співпрацює зі "Студією Квартал 95″. Вона відшиває сценічне вбрання для різних програм продакшену.

Як з’ясувалося, вбрання для Зеленської було зшите в найкоротші терміни. Але раз вже Кошова Ксенія справляється з образами для акторів Кварталу 95, де є головним костюмером, то і плаття для першої леді не стало проблемою.

"Нам показали картинку, як наряд приблизно має виглядати. Пошиття сукні з двома примірками зайняв два з половиною дні. Це був дуже терміновий і досить складне замовлення. Були побажання і переваги за фасоном, довжині рукава, довжині подолу", – розповіла Кошова про пошитті сукні.

Відзначається, що плаття, як у першої леді можна зшити на замовлення по ціні до 5 тисяч гривень.

"Там досить дорога тканина. Можна за бажанням поміняти колір. Не можу сказати, що клієнти валять щодня сотнями, але активність сторінки підвищилася і стали більше замовляти. Так що, це нам зіграло на руку. Спасибі Олені за це замовлення", – поділилася Ксенія.

Читайте також: "Моя перша леді в червоному": президент Зеленський зворушливо похвалився дружиною (фото)

 

Білий колір відіграє особливу роль у житті Олени Зеленської, з тих пір, як вона стала першою леді України. Так у білому костюмі вона з’явилася на церемонії інавгурації Володимира Зеленського. В білому платті вона супроводжувала в прогулянці по Києву дружину прем’єр-міністра Ізраїлю Біньяміна Нетаньяху − Сару Нетаньяху, під час історичного першого за 20 років візиту глави держави Ізраїль в Україну.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті?Виділи її мишкою та натисни Ctrl + Enter

Коментарі

    коментарів немає
Коментар буде опубліковано після модерації
×публікації по часу :