Лідер групи "Антитіла" Тарас Тополя розповів про якісний український контент, який здатний витіснити російський під час масштабної інформаційної агресії. Знаменитий рокер також розкрив спосіб, як захистити дітей в Україні від пропаганди РФ.

Читайте також: Популярна українська співачка втретє стала мамою: як назвали малюка (фото)

Як наголосив музикант в ефірі ток-шоу "Кондратюк у понеділок" на "5 каналі", дуже важливо давати високоякісний український контент і вкладатися в продакшн, щоб культурний продукт молоді не було соромно дивитися і ділитися ним в мережі.

"І в це треба вкладати, треба з останніх сил робити, і просто підходити до кожного кліпу, як до маленького бою за глядача", – сказав Тополя.

Розповідаючи про свій крайній кліп на пісню "Кіно" артист зазначив, що зараз він зібрав 3 мільйони переглядів на YouTube, і "я просто читаю коментарі, і я надихаюся цим".

На ремарку ведучого – мовляв, якісні кліпи вимагають чималих грошей і так "вас артистів надовго не вистачить", якщо будь–який продукт сприймати як бій, і що по суті будь–який концерт – це боротьба за свого глядача – рокер парирував: "ну так будь–хто може сказати – мені здається, що тебе надовго не вистачить вести цю програму".

"Знаєш, у чому справа. Якщо ти на своєму місці, якщо артист на своєму місці – а для нас це справа життя – то вистачить нас. Будемо до останнього... От дивіться, ви створюєте сучасну українську альтернативу, класне Late Night Show, ви вклалися фінансами, ресурсами. Для чого ти це робиш?" – запитав Тополі.

"Для того, щоб український глядач мав цікавий контент", – відповів Кондратюк.

"Ось!... Ми знаходимося з тобою в однаковій ситуації", – резюмував артист.

Читайте також: У білизні та без: Астаф'єва показала інтимні фото з відпочинку

Тополя також розповів, що два тижні тому був з групою на Донбасі та бачив в одному прифронтовому селі центр патріотичного виховання молоді, який активіст зробив з нічного клубу.

"Ми чудово розуміємо, яке там оточення навколо, коли у них вдома можна "зловити" канал "ДНР". І він в цьому просторі виховує цих дітей", – сказав музикант.

Тополя зазначив, що дорослі часто не помічають, що дітей "потрібно "кодувати" по іншому, потрібно "прошивку" змінювати. А це музика, в тому числі – вони ж музику як одяг носять. Це мультики прикольні українські, серіали... це все вкрай необхідно!"

Тарас Тополя розповів, як "кодує" своїх дітей від російського контенту

Розповідаючи про свій спосіб "кодувати" синів і захищати від російського контенту і пропаганди Тополя визнав, що перед тим, як допустити дітей до планшета і лептопу, довелося заблокувати близько 300 дитячих каналів: від відвертої "дуристики", де на камеру розпаковують слиз, закінчуючи контентом, "створеним за підтримки РФ"

"Наприклад, "Губка Боб" – спробуй знайти його українською мовою. І маси інших мультиків українською немає. І тому ми крутимо по колу "Пригоди Котигорошка". Насправді це проблема. Державі потрібно виділяти мільярди гривень, щоб створювати контент для українських дітей", – розповів рокер.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook