На Волині є зареєстровані випадки захворювання на коронавірус серед військовослужбовців. Про це повідомляє Командування Медичних сил Збройних сил України.

Читайте також: У Луцьку працівники стоматполіклініки захворіли на коронавірус

Зазначають, що у лазареті військової частини Волинської області перебувають на лікуванні 4 військовослужбовця. У військовослужбовців Волинської області симптоми захворювання відсутні.

Ще один військовий інфікований COVID-19 з Волині лікується вдома під наглядом медичної служби. Стан здоров’я пацієнта задовільний.

Загалом же, за інформацією Командування Медичних сил Збройних сил України, станом на 07.00 28 травня в Збройних Силах України хворіє 69 осіб на гостру респіраторну хворобу COVID-19, спричинену коронавірусом SARS-CoV-2.

Всього за час пандемії серед військових ЗСУ одужало 106 осіб, летальних випадків – 3.

На ізоляції (в тому числі самоізоляція) перебуває 300 військових. Кількість військовослужбовців, у яких закінчується ізоляція найближчих три доби, становить 45 осіб.

Читайте також: Повідомили, де перебувають хворі на коронавірус медики із психлікарні на Волині

За минулу добу зареєстрували 16 нових випадків захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19 серед військових ЗСУ.

Нагадаємо, станом на 9:00 28 травня в Україні 22382 лабораторно підтверджені випадки COVID-19, з них 669 летальних, 8439 пацієнтів одужало.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook