Українців здивував знімок будинку чинного президента України Володимира Зеленського.

Читайте також: Українська громада в Туреччині передала Зеленському подарунок (фото)

У мережі нещодавно з’явилася інформація, що у президента України Володимира Зеленського досить пристойний естетичний смак, більш того, він на особистому прикладі показав українцям, як ставиться до матеріальних благ і який у нього спосіб життя, пише "Український простір Прикарпаття".

В тому числі, новина про те, що Володимир Зеленський живе в досить скромному приватному будинку, просто приголомшила українців: люди до такої міри звикли, що ті, хто при владі або має намір до неї пробитися – це майже завжди приклади кітчу і "життя за високими парканами".

Будинок розташований в елітному містечку "Маєток" в селі Іванковичі, що в 30 кілометрах від Києва. Городок знаходиться під цілодобовою охороною. На територію можуть пропустити тільки якщо господар підтвердить ваш візит. Для життя є всі комфортні умови – сад і школа, ігрова зона, спортивний майданчик для дітей, автомийка і СТО, а також власне озеро.

 

Читайте також: У Зеленського зробили важливу заяву про децентралізацію в Україні

Під опублікованим фото житла шоумена з’явилися численні коментарі користувачів мережі:

"Він гроші у держави не крав, а заробив сам і нехай живе хоч в Палаці заздріть йому жаби", "А що на його будинок дивитися? Він вкрав? Ні. Він заробив так. А ось б потрусити раду і конфіскувати крадене ми були б найбагатшою країною", "А чому не показують будинок Пороха? А Вова людина не бідна, він все заробив сам. І так повинні жити всі хто працює і не краде, а хто краде сидить в тюрмі", "Чувак купив чи побудував свій будинок за зароблені гроші. А подивіться на будиночок Пороха куплене в Іспанії за бабло відмите в Панамі, коли гинули наші хлопці під Іловайськом", "Нікого не дивує. Молодий розумний успішний і чесний. Дивуйтеся тим хто безбожно нас обкрадає", "І що!? Молодець) Заробив і купив. Він не вкрав як всі інші!!!", "Вже не знають чим очорнити! В якому будинку він би не живе, хоч в палаці! Він його не на державні гроші купив, а сам заробив своїм розумом і працею!".

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook