14−річному ковельчанину, який вбив 41−річну сусідку і травмував її чоловіка і доньку, повідомили про підозру.

Читайте також: Встромив ніж прямо в серце: повідомили страшні деталі звірячої різанини на Волині (відео)

Про стан постраждалих розповіли медики, повідомляє Суспільне.

Травмованого чоловіка прооперували, він перебуває у реанімації, 16−річну дівчину не госпіталізовували.

"Травмованого чоловіка прооперували, він перебуває у реанімації, 16−річну дівчину не госпіталізовували. Близько 11−ї години вечора поступив до нас у відділення хворий, 44 роки з тяжкими травмами − множинними пораненнями грудної клітки і передньої черевної стінки. Стан хворого був вкрай важкий. Була проведена операція. Хворий зараз перебуває в реанімаційному відділенні лікарні. Стан хворого стабільно важкий", − розповів лікар−хірург Іван Петрук.

Жінка від нанесених ножем травм померла на місці, − розповів медик "швидкої" Сергій Палайда.

"Нашими диспетчерами було отримано виклик з приводу ножового поранення. На місці виклику була жінка 1978 року народження без ознак життя з проникаючим пораненням в районі серця. На місці події працювали поліцейські, вони вже надавали першу допомогу".

Нагадаємо, подія трапилася близько 22−ої на вулиці Брестській у Ковелі. Хлопець мешкав по−сусідству з родиною, до якої прийшов з ножем. Сусіди своїх прізвищ не називають, про затриманого розповідають таке.

"Цей хлопець був спокійний, до сестри моєї приходив гуляти. Йому всього 14 років, я навіть не думав, що він таке може зробити. Та я й не вірю, що він це зробив", − розповів сусід Роман.

Читайте також: 14-річний волинянин намагався зарізати всю сім'ю: жінка померла на місці, чоловік та 16-річна дівчина − у реанімації

"Сім’я хороша, благополучна. А що з ним сталося − не знаю. Він ще прислужував в церкві. В них троє дітей, дитина в них − донечка маленька. І ще є один хлопець. Працюють на залізниці. Він їздить на поїзді, мама (Катя) в декреті", − каже сусід Олександр.

Нині вирішується питання про обрання затриманому запобіжного заходу. За вчинення такого злочину неповнолітнім Кримінальний кодекс України передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк до 15 років, розповіла речниця прокуратури Волині Наталія Мурахевич.


Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook