Президент України Петро Порошенко сьогодні, 10 січня, завітав до міста Рівне з візитом. У аеропорту йому влаштували зустріч з короваєм, який піднесли молоді дівчата у національних костюмах.

Читайте також: Порошенко відмінив свій візит до Луцька: причина

Порошенко приїхав на службу до Свято-Покровського собору, куди також привезли Томос про автокефалію української православної церкви. Разом із рівнянами на службу у собор прийшли голови Рівненської міської та обласної рад, очільник Рівненської ОДА, нардепи, чиновники, інформує чаРівне.

Після подячного молебню у Свято-Покровському соборі президент України поїхав у військовий госпіталь в Клевань. Звідти він попрямує у Здолбунів, а далі знову повернеться до Рівного, де виступить перед громадянами у місцевому драмтеатрі.

Читайте також: Порошенко боїться: чому так ретельно підбирають волинян для зустрічі з президентом в Луцьку

Цікаво, що спершу анонсувався вільний вхід для усіх бажаючих зустрітись з президентом. Однак згодом стало відомо, що зустріч буде закритою. До залу не пускатимуть навіть журналістів.

На фоні заяв Петра Порошенка про європейські цінності, такі як свобода слова та демократія, дуже дивним виглядає те, що виступ президента відбудеться навіть без представників ЗМІ. Схоже, гарант дійсно боїться незручних запитань від неперевірених попередньо спецслужбами громадян, які можуть опинитись на його виступі.

Додамо, що наразі поставити президенту запитання дістало класифікацію – "провокація".

Нагадаємо, що Петро Порошенко раптово переніс візит до Луцька.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter