Учора, 8 січня, на автодорозі сполученням Володимир-Волинський – Нововолинськ біля повороту на село Зимне зіткнулися "ВАЗ-2101" та "Volkswagen Sharan".

Читайте також: Задіяні всі швидкі міста: на Волині зіткнулися дві автівки, постраждалих діставали рятувальники (відео)

Учора, 8 січня, на автодорозі сполученням Володимир-Волинський – Нововолинськ біля повороту на село Зимне зіткнулися "ВАЗ-2101" та "Volkswagen Sharan". Про це повідомляє поліція Волині.

Встановлено, водій легковика "ВАЗ-2101", 46-річний житель Володимир-Волинського району, не надав перевагу у русі та зіткнувся з автомобілем "Volkswagen Sharan", під керуванням 39-річного жителя райцентру Камінь-Каширський.

У результаті автопригоди травмувався водій та четверо пасажирів автомобіля "ВАЗ-2101", трьох із них, серед яких 11-річна дитина, госпіталізували. Водій та пасажир "Volkswagen Sharan" не постраждали.

Читайте також: Дізнався про трагедію від журналістки: чоловік загиблої волинянки на колінах цілує портрет та просить пробачення

За обома фактами ДТП слідчі розпочали кримінальні провадження за ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Досудові розслідування тривають.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook