У Міжнародний день захисту дітей Президент України Володимир Зеленський опублікував в своєму Instagram сімейне фото, на якому зображений разом з дружиною і двома дітьми.

Читайте також: Зеленський показав чим харчується, щоб не "забронзовіти", і порекомендував це політикам (фото)

В кадрі Володимир і Олена позують з 15-річною донькою Олександрою та 6-річним сином Кирилом. "Щоб краще розуміти дітей, треба іноді і самому ставати дитиною. Давайте залишимо нашим дітям країну, якої вони будуть пишатися", – підписав знімок Володимир.

Олена Зеленська також розмістила на своїй сторінці в соціальній мережі декілька кадрів з сімейної фотосесії. На честь Дня дітей перша леді подякувала своїм дітям і зізналася їм у любові.

Читайте також: Стало відомо, хто створив одяг на інавгурацію для Олени Зеленської (фото)

"У День захисту дітей прийнято говорити про необхідність забезпечення прав дитини та порушувати нагальні питання дитинства. Дорогі дорослі, давайте будемо говорити про це не лише сьогодні, а кожен день, в будь-який момент пам'ятати, що діти потребують нашої любові, турботи та підтримки. Давайте пам'ятати, що діти – це наше майбутнє, наше продовження, наш завтрашній день, і робити все від нас залежне, щоб у всіх дітей було щасливе, безпечне, повноцінне дитинство. Адже щасливий дорослі виростають з щасливих дітей. А сьогодні я хочу сказати " Дякуємо" своїм дітям! Це не я вас захищала! Це ви нас з татом захищає своєю любов'ю .... Люблю вас! Дякую за захист ", – написала вона.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook