Танці з зірками 2019 вже закінчилися, але пристрасті на паркеті переросли в реальне життя.

Читайте також: Літак, на борту якого перебували "Время и Стекло", потрапив в аварію

Переможців шоу Танці з зірками 2019 назвали в минулу неділю і ними стали актриса театру і кіно Мішина Ксенія і танцюрист Женя Кот. Ця пара змогла вирвати перемогу у Анни Різатдінової і Олександра Прохорова, пише РБК-Україна.

Тепер же українці помітили в реальному житті учасників танцювального проекту, які цілуються - Володимира Остапчука та Ксенію Мішину.

Під одним з потів програми "Світське життя", яку веде Катерина Осадча, користувач мережі попросила, щоб ведуча запитала у Остапчука, що він робив з Мішиной в центрі Відня у середу, 27 листопада.

За словами жінки, Оспапчук був з переможницею Танців з зірками 2019 в магазині і при виході він поцілував її в шию. При цьому інша дівчина також зазначила, що бачила шоумена у Відні, але тільки в понеділок.

"Сховатися не виходить у них", - написала жінка.

Читайте також: Стало відомо, хто переміг у вибуховому сезоні "Танців з зірками"

Не партнерка: Остапчука застукали за поцілунками з учасницею Танців з зірками

Не партнерка: Остапчука застукали за поцілунками з учасницею Танців з зірками

Не партнерка: Остапчука застукали за поцілунками з учасницею Танців з зірками

Варто зазначити, що протягом всього танцювального проекту були розмови про те, що між Ксенією Мішиної та Женею Котом є певний зв'язок і пристрасть, яка їм допомагає в танцях. Але зараз виявилося, що у Мішиної роман з іншим учасником шоу, який був її конкурентом на паркеті.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook