ТОВ «Волиньгаз Збут» з 1 травня 2021 року запропонує своїм побутовим клієнтам нові тарифи на природний газ. Ціни на блакитне паливо у рамках нових тарифів будуть оприлюднені 25 квітня.

Читайте також: Мешканці Луцька будуть отримувати єдиний рахунок з QR-кодом за спожиті тепло, воду та вивіз сміття

Про це Бізнес.Району повідомили у пресслужбі товариства.

Товариство розробило чотири тарифні пропозиції: «Твій газ річний», «Твій газ – рівний платіж», «Твій газ місячний», «Твій газ на зиму».

У компанії роз’яснили в чому переваги запропонованих тарифів.

ТАРИФ «ТВІЙ ГАЗ РІЧНИЙ»

З 1 травня, з ініціативи Уряду та НКРЕКП, усі побутові споживачі газу автоматично будуть переведені на річний тариф з фіксованою ціною. Це означає, що впродовж року вартість газу для них може змінюватися лише в бік зменшення. Клієнти ТОВ «Волиньгаз Збут» за замовчуванням будуть переведені на тариф «Твій газ річний», який діятиме з 1 травня 2021 по 30 квітня 2022 року.

Переваги тарифу для споживачів:

  • Зручний перехід. Не потрібно збирати документи й підписувати новий договір;

  • Страховка від зростання ціни. Споживачі відчують стабільність та зможуть планувати свої витрати, не переймаючись стрибками цін на європейських біржах, упродовж 12 місяців.

  • Передавати показники лічильника і сплачувати за газ потрібно як і раніше – щомісяця.

ТАРИФ «ТВІЙ ГАЗ – РІВНИЙ ПЛАТІЖ»

Також з 1 травня «Волиньгаз Збут» запропонує своїм клієнтам альтернативну базовому річному тарифу пропозицію – тариф «Твій газ – рівний платіж».

Цей тариф дозволяє розподілити фінансове навантаження на сімейний бюджет рівномірно протягом року. Річний обсяг споживання клієнта множиться на ціну, зафіксовану на рік. Споживач щомісяця сплачує однакову частину отриманої суми, незалежно від обсягу споживання.

В кінці строку дії тарифу постачальник здійснює звірку показників та проводить перерахунок. Якщо клієнт використає менше запланованого обсягу газу, зекономлена сума повертається на його рахунок або він може залишити її на своєму особовому рахунку в оплату майбутніх періодів.

Читайте також: У Луцькому районі мешканці скаржаться, що їх обманює «Волиньгаз»

Переваги тарифу для споживачів:

  • Вартість газу протягом року не змінюється.

  • Ціна буде нижчою, ніж у тарифі «Твій газ річний».

  • Однаковий щомісячний платіж вберігає від надмірного фінансового навантаження в опалювальний сезон.

ТАРИФ «ТВІЙ ГАЗ МІСЯЧНИЙ»

Цей тариф підійде тим клієнтам, які звикли стежити за тенденціями на газовому ринку. Ціна газу в межах цього тарифу буде ринковою, вона публікуватиметься на сайті щомісяця за п’ять днів до початку періоду постачання.

Переваги тарифу для споживачів:

  • Ціна на газ є ринковою і встановлюється щомісяця.

  • Є можливість зекономити, якщо газ подешевшає.

  • Передавати показники лічильника і сплачувати за газ потрібно як і раніше.

ТАРИФ «ТВІЙ ГАЗ НА ЗИМУ»

Цей тариф – продовження акції «Твоя енергонезалежність», яку два роки поспіль проводив «Волиньгаз Збут».

Тариф «Твій газ на зиму» дозволить споживачам створити власний газовий запас на опалювальний сезон. Споживач має можливість придбати блакитне паливо заздалегідь за літніми цінами та споживати його впродовж опалювального сезону.

Переваги тарифу для споживачів:

  • Потрібний обсяг газу на опалювальний сезон клієнт визначає самостійно.

  • Газ закуповується за низькою літньою ціною.

  • Платити за газ можна у розстрочку.

Зауважимо, торік 980 клієнтів ТОВ «Волиньгаз Збут» взяли участь в акції «Твоя енергонезалежність» та придбали запас ресурсу на опалювальний сезон 2020–2021 років. за спеціальною ціною – 4,49–5,49 гривні за кубометр. Це дозволило завбачливим споживачам природного газу заощадити на опаленні 2,834 мільйона гривень.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook