Головний спеціаліст-державний реєстратор Луцької РДА Наталія Горбач не вказала в своїй декларації керівника громадської організації "Центр журналістських розслідувань "Сила Правди" Юрія Горбача. При цьому на юнака записані дві недешеві іномарки. Сама ж ГО "Сила Правди" зареєстрована за місцем проживання Наталії Горбач.

Читайте також: Скандал у Волинській ОДА: чиновницю звинувачують у зловживанні службовим становищем (фото)

Про це у Facebook повідомив користувач Alex Mirchuk. Його допис подаємо без змін:

"Допис Божени Мельник Який вчора несправедливо зник з ленти новин. Тут описана історія одного з викривачів правди на Волині. Згадується головний спіч команди – Правда має Значення! Так має вона значення?

Головний спеціаліст-державний реєстратор Луцької районної державної адміністрації Волинської області Горбач Наталія Петрівна, яка здійснює державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень та державну реєстрацію юридичних, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань згідно поданих нею щорічних декларацій починаючи з 2016 по 2019 роки проживає у місті Луцьку разом із своїм чоловіком – Горбачем Анатолієм Зіновійовичем та сином – Горбачем Валерієм Анатолійовичем.

Згідно поданих декларацій в 2014 році держпрацівниця придбала земельну ділянку в місті Ківерці площею 302 м² вартість якої чомусь не зазначено. А у 2016 році вона ж реєструє право власності на земельну ділянку в селі Тарасове (в народі кажуть в Царському селі, що під Луцьком) площею 450 м² придбану в 2016 році (до слова одна сотка землі там коштує від 1 до 3 тисяч доларів США).

В 2016 році її син Валерій Горбач придбав земельну ділянку в місті Ківерці площею 302 м² та житловий будинок в місті Ківерці площею 28,1 м². При цьому що заробітна плата у Горбача Валерія в 2016 році становила 101202 гривні, а самої держпрацівниці лише 66619 гривень.

У декларації також зазначено, що чоловік держпрацівниці не надав інформації про його доходи. Однак в разі неподання такої інформації НАЗК повинно проводити повну перевірку інформації, яка мала б відображатись – щодо заробітної плати. Тому цікаво чи проводили повну перевірку поданих декларацій держпрацівниці контролюючі органи НАЗК???

Також є цікавим той факт, що в жодній із своїх декларацій посадовець не вказала свого молодшого сина – керівника громадської організації "Центр журналістських розслідувань "Сила Правди" – Юрія Горбача.

Як стало відомо з власних достовірних джерел саме на нього у 2016 році було зареєстровано транспортний засіб іноземного виробництва марки "Ford" 2006 року випуску, а в 2018 році знову ж таки на Юрія Горбача було зареєстровано ще один транспортний засіб – так звану в народі "ЄВРОБЛЯХУ!!!", привезену з-за кордону марки "Citroen" 2012 року випуску.

Читайте також: Пенсіонер, ексрегіонал: що відомо про нового очільника РДА на Волині

Саме тому напевне і не було в жодній з поданих декларацій посадовиці зазначено ще одного сина, на якого можна реєструвати як рухоме так і нерухоме майно, аби сховати свої реальні статки. Адже молодий хлопець не зміг би показати звідки у нього з’явились кошти на придбання автівок іноземного виробництва, які на той час коштували не дешево: від 7 до 10 тисяч умовних одиниць кожна, а можливо і іншого нерухомого майна, про яке ми можемо тільки здогадуватись!!!

Саме тому при заповненні декларацій державні працівники і не вказують всіх своїх членів сім’ї, на яких можна було б у разі чого зареєструвати рухоме чи нерухоме майно, яке було придбане за кошти, походження яких невідоме!!!

Також хочу зауважити, що сама посадовиця проживає за адресою за якою зареєстрована громадська організація Сила Правди, яку очолює її син, якого вона не вказує в декларації", – повідомляє користувач.

 

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook