Волинське обласне управління лісового та мисливського господарства, яке очолює Олександр Кватирко, не може звести кінці з кінцями та потерпає у боргах, а регіон лідирує у незаконній вирубці лісів. Хто керує цим управлінням дивіться у сюжеті журналістського "Волинська лісова мафія: секретні матеріали".

Читайте також: На Волині незаконно вирубали дерева, завдано збитків на 6 мільйонів

Всі пам'ятають нещодавні паводки на Заході України. Масштаби катастрофи неосяжні, а причини зрозумілі: незаконна вирубка лісів. Волинь – це негласний центр цього чорного промислу. Там тільки за цей рік незаконно зрізали дерев на понад 6 мільйонів гривень. При цьому одна з найбільш багатих лісом областей має проблему. Волинське обласне управління лісового та мисливського господарств не може звести кінці з кінцями та потерпає у боргах.

У сюжеті зазначають, що очільник управління володіє маєтком на 245 кв.м., який знаходиться у елітному селі під Луцьком і оформлений як недобуд. Під'їзд до будинку перекритий незаконно встановленим шлагбаумом.

Читайте також: У Луцьку на підприємстві провели обшуки та вилучили незаконну деревину (фото)

Чому Олександр Кватирко чесно не декларує свій будинок та автомобілі, якими користується, та звідки у нього на все це гроші, дивіться у телесюжеті. 

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook