Волинський облавтодор не займається очисткою доріг від снігу, чим наражає людей на небезпеку.

Читайте також: На Волині рятувальники витягали авто, які злетіли з дороги

Користувач Петро Бабій  зняв ролик на якому видно ідеально розчищену дорогу на Львівщині, а переїхавши на ділянку дороги Волинської області видно, що сніг взагалі ніяк не розчищали.

"І ніхто нічого не робить, нічого не чистить", – йдеться у дописі.

Увага у відео присутня ненормативна лексика:

Читайте також: "Томос-тур" з масовкою": журналіст розкритикував передвиборчий приїзд Порошенка на Волинь

Тим часом на Волині готуються до приїзду Порошенка і зайняті лише цим питанням.

Як пише відомий журналіст-розслідувач Олександр Дубінський: "Він відвідає театр, дві церкви і виступить на майдані перед спеціально зібраною для цих цілей масовкою"

Журналіст публікує розпорядження голови Волинської ОДА Олександра Савченкаяке з його слів, "складене в кращих совкових традиціях, де він вимагає":

– звезти з 16 районів Волинської області по 10 учасників для зустрічі президента в театрі Шевченка (всього 160 осіб);

– звезти з 16 районів Волинської області на Театральний майдан Луцька 2420 чоловік для участі в "святково-обрядовому дійстві";

Голови районів повинні за свій рахунок (тобто за гроші зі своєї кишені або з "общака") забезпечити делегації транспортом.

Після урочистого виступу перед "народом" Порошенко зустрінеться з місцевими керівниками СБУ і поліції в рамках проведення роз'яснювальної роботи по переходу церковних парафій в ПЦУ". 

 

Але чому через звезення "масовки" для президента повинні страждати люди, які наражають себе на небезпеку під час руху такою дорогою. Адже це не аномальна ситуація, чомусь у Львівській області змогли почистити, а у нас як завжди.

Віталій Іщук.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter