Волинське обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України відсвяткувало свою річницю – 25 років від дня створення.

Читайте також: Підрахували прибуток великих і середніх підприємств

Антимонопольний рух на Волині започаткований вмілим організатором і керівником Володіним Анатолієм Володимировичем, який 14 років присвятив становленню та розвитку конкуренції в області. Гупало Віктор Михайлович очолив Відділення у 2008 році та керував ним 5 років до лютого 2014 року, з березня 2014 року до жовтня 2018 року виконував обов’язки голови Відділення Луговий Сергій Андрійович, а з жовтня 2018 року керує відділенням Іванов Дмитро Петрович.

Дмитро Іванов

З нагоди свята привітати працівників Волинського територіального відділення АМКУ прийшли і перший заступник голови Волинської обласної ради Пирожик  Олександр Веніамінович та перший заступник голови Луцької міської ради Недопад Григорій Вікторович, котрі вручили працівникам Відділення почесні грамоти та подяки.

"Мені дуже приємно, що ми узгодили саме таку годину, адже це перший важливий захід після інавгурації Зеленського. Це дуже знакова подія і я впевнений, що при новому Президенту ваші справи підуть тільки вгору. Я щиро задоволений тим, що спільними зусиллями нам вдалося уникнути тенденцій реорганізації. Тому, я сподіваюсь, що співпраця Волиньради і Волинського територіального відділення АМКУ буде продовжуватись і надалі", – зазначив Олександр Пирожик.

Олександр Пирожик

У зв’язку з такою подією, Олександр Пирожик вручив почесні грамоти працівникам від голови Волинської обласної ради Ігоря Палиці.

Читайте також: В АМКУ заявили, що гральні заклади витісняють аптеки

"25 років – це вже чверть століття, це надзвичайно серйозна дата. Для органів місцевого самоврядування АМКУ робить дуже багато ключових дій. Тому що саме ваш вердикт, який лягає на наш стіл, дозволяє щось робити із тарифами, чи з якимось іншими справами. Орган надзвичайно важливий і нам потрібно, аби саме ваше представництво було на Волині. Тому що багато нагальних питань має бути вирішено саме у Луцьку чи у Волинській області", – зазначив Григорій Вікторович.

Григорій Недопад

Також з нагоди свята Григорій Недопад вручив працівникам Відділення подяки міського голови.

Окрім того на знаковій для Волині події був присутній і колишній голова Волинського територіального відділення АМКУ Гупало Віктор Михайлович, котрий, згадавши свої роки на посаді, побажав Відділенню розквіту.

У свою чергу голова Відділення Іванов Дмитро Петрович подякував своїм колегам за активну співпрацю та побажав їм сили та терпіння у їхній нелегкій роботі.

Вікторія Прийма

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook