Нещодавно юнацька команда гандболістів ОДЮСШ повернулася з міжнародного турніру, що проходив у польському містечку Семятиче. Це традиційний турнір, який проходить шістнадцятий раз. Котрий рік поспіль у ньому беруть участь волинські спортсмени.

Цьогоріч змагання проходили серед хлопців двох вікових категорій: 1999 і 2003 років народження. Волинь представляли юнаки 2003 року народження. У боротьбі з гандболістами сусідньої держави, волиняни показали непоганий результат.

У цій віковій категорії було представлено 8 команд. В своїй групі ми зайняли третє місце. В загальному результаті – шості, – розповівМикола Шнит, старший тренер з гандболу в Волинській обласній ДЮСШ. – Результат був би кращим, якби перед самим виїздом наш основний воротар не захворів. Другий – травмувався. Тому на воротах стояли польові гравці. Звісно ми розраховували на кращий результат. Але, враховуючи обставини, ми показали достойну гру.Задоволені поїздкою і самі гравці. Адже кожні такі змагання – це неабиякий досвід, нові враження та знайомства.

Микола Шнит відзначив, що вже тривалий час волинські спортсмени співпрацюють з польськими командами, тож участь у таких турнірах стала традиційною. Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» неодноразово сприяв поїздці волинських спортсменів на змагання. Цього разу Фонд оплатив транспортні витрати  спортсменів. Допомогу було надано в рамках проекту Фонду «Підтримка команд з ігрових видів спорту». Адже розвиток спортивної сфери, в тому числі підтримка юних спортсменів, є одним із пріоритетних напрямків діяльності Фонду.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook