В перший день нового року волонтери із Волині повезли солдатам на передову теплі речі, смаколики, новорічні подарунки та листівки від дітей. Гуманітарну допомогу супроводжує засновник волонтерського центру "Серце патріота", депутат Луцької міської ради від УКРОПу Сергій Балицький. Це перша поїздка волонтерів центру "Серце патріота" в 2018 році. Серед вантажу також пічки-буржуйки, термобілизна, солодощі, ліки, взуття, автозапчастини, засоби гігієни, фрукти, листівки від дітей.

"До збору посилок долучилося чимало небайдужих краян. Це, зокрема, мешканці Ковеля і депутати Ковельської міської ради від УКРОПу, жителі Ківерцівської громади, представники дошкільного навчального закладу № 5, училища № 10 у Луцьку та місцеві підприємці", – розповів Сергій Балицький.

Дизпаливом для поїздки волонтерів забезпечив голова Волинської обласної організації партії "Українське об’єднання патріотів – УКРОП", очільник фракції УКРОПу у Волинській обласній раді В′ячеслав Рубльов та депутат Луцької міської ради, укропівець Сергій Шкода, який передав військовим дроти для проведення електропостачання і металопластикові труби для підведення води.

"У міру своїх можливостей кожен із нас долучається до збору гуманітарної допомоги. Адже саме завдяки тим хлопцям, які щохвилини ризикують життям там, на сході України, ми можемо мирно жити тут. Тому ми не повинні про них забувати, і наш обов’язок – передати їм ту частинку тепла, яка є в кожного з нас", – сказав В’ячеслав Рубльов.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook