Адвокату Віктору Шостаку, якого затримали на хабарі 400 доларів США, суд обрав запобіжний захід у вигляді домашнього арешту у нічний час.

Читайте також: Сів в авто та помахав: п'яний волинський прокурор влаштував погоню від поліцейських (відео)

Про це повідомила речниця Волинської обласної прокуратури Наталя Мурахевич, пише ІА Волинські новини.

Вона наголосила, що прокурори подаватимуть апеляцію та наполягатимуть на триманні його під вартою.

Читайте також: На Волині на хабарі "взяли" працівника Фіскальної служби

Як відомо, хабарником виявився Віктор Шостак – який свого часу був захисником вбивці 16-річної Каті Литкіної із Нововолинська, Назара Статочнюка.

Нагадаємо, 11-го серпня 2016-го року близько 21 години у Нововолинську на териконі шахти №3 знайдено тіло 16-річної Каті Литкіної. Після десятиденних пошуків зниклої доньки (із залученням поліції) батько знайшов її мертвою. У дівчини була розбита голова, обличчя понівечене та прикрите волоссям. Підозри впали на знайомих хлопців Каті, двоюрідних братів. У вечір, коли зникла, виходила віддати одному з них диск та малюнки. Обоє після вбивства залишили країну. Один із них проживає в Словенії, тому поспішив додому. Інший виїхав за кордон, проте невдовзі повернувся. Підозрюваних затримали. В молодшого – Назара Статочнюка – знайшли флешку Катерини Литкіної, яка зникла з її телефону. Комп’ютерна експертиза показала, що напередодні вбивства він неодноразово переглядав фрагмент фільму "Безславні виродки" із розбиттям голови.

У Ковельському міськрайонному суді відтворили відео слідчого експерименту за участю обвинуваченого у вбивстві Максима Терлецького, який розповів, що вбивство скоїв його брат, а він допоміг перенести тіло. Його показання містили розбіжності з показаннями свідків, що врахував суд при ухваленні вироку.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook