Маленькому Дмитрику зі Старовижівщини небайдужі волиняни подарували кисневий апарат, на яких малюк чекав уже досить довго та без якого не міг самостійно дихати. Зробив Дмитрику такий подарунок депутат Луцької міської ради Андрій Авраменко.

Читайте також: У Луцьку пройде благодійний ярмарок, аби врятувати життя 7-місячного малюка (фото)

Про це на своїй сторінці у Facebook написав лучанин Ілля Токаренко, який сьогодні, 26 лютого провідав хлопчика:

"Тільки приїхав з Старовижівщини, де маленький Дмитро чекав свій довгоочікуваний кисневий апарат. На жаль, Андрій Авраменко (депутат Луцької міської ради), який придбав необхідне обладннаня, не зміг особисто поїхати, як і в кожного з нас є свої життєві моменти. Тому попросив Олега Місірука, щоб той допоміг з машиною, за що йому також дякую.

Скромна сім`я. Батького Дмитра Іван – водій у лісництві села Дубечно. Маму позбавляють батьківських прав, зараз судова тяганина. Проживають з бабусею та мамою батька в одній хаті. Умови для дитини хороші. Ласкою дитина не обділена. Тільки ось здоров`я малого підвело. Родина бореться. Майже вся заробітна плата та пенсія йде на ліки, тому кисневий апарат для родини був просто нереальною покупкою, хоча дитина дуже його потребувала.

Дімка відразу впізнав апарат, бо під майже таким самим лежав в лікарні. Вся родина не стримувала сліз. Самому дуже болісно на це дивитися, тому напевно пишу якось сухо, бо ком в горлі.

Андрію, коли ти одразу відгукнувся на заклик допомоги, я написав що Янгол Охоронець ти, бо зробив таку життєво важливу справу для зовсім незнайомої дитини.

Десь в глухому куточку Старовижівщини в ТЕБЕ є ще один твій Янгол ОХОРОНЕЦЬ. І нехай він оберігає тебе і твою родину від всього злого. Це сказав не я – це сказали рідні Діми і Діма особисто, а я це підтверджую.

P/S Для тих хто хоче якось допомогти родині, номер карточки залишаю.

Читайте також: 3-річній волинянці терміново потрібна допомога, аби подолати лейкоз

5168757369551108 ПриватБанк Демидюк Іван (батько)", – написав Ілля Токаренко, додавши те, що якщо хтось хоче провідати хлопчика, нехай пише йому у месенджер.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook