В ресторані "Садиба на джерелах", після випадку з отруєнням на весіллі створюють додаткових підприємців, які нібито мають право обслуговувати заклад.

Читайте також: У ресторані волинського нардепа поблизу Луцька отруїлися іноземці: подробиці

Про це дізналися працівники Держпродспоживслужби у ході чергової перевірки, проведеної в закладі, йдеться в сюжеті ТРК "Аверс".

Хоча "Садибу на джерелах" закрили на карантин, потерпілі від отруєнь на весіллі досі на лікарняних ліжках, заклад, а точніше потужність структури, змогли зупинити не одразу. 

Нагадаємо, перші 28 людей з ознаками отруєння потрапили до медзакладу після святкування весілля 28 липня. Тоді заклад перевірили та навіть порушили кримінальну справу, зробили аналізи, але не закрили. Через тиждень, 5 серпня, знову весілля, і знову отруєння.

Тим часом, поки пацієнти оговтувались після першого отруєння, заклад підписав договір на проведення ще одного весілля з іншою особою підприємцем. 

"За місцем проведення – це та ж сама адреса, однак інша фізична особа підприємець", – зазначає начальник управління державного нагляду за дотримання санітарного господарства ГУ Держпродспоживслужби Волині Назар Орел.

Як зазначили працівники Держпродспоживслужби, у закладі не працює тільки кухня та харчовий блок, решта комплексу здійснює діяльність. 

Читайте також: У елітному ресторані волинського нардепа знову отруїлися люди

Нагадаємо, заклад харчування, який заражав людей сальмонельозом, належить народному депутату Сергію Мартиняку. Однак досі постраждалим не відшкодували коштів за лікування. 

Та чи стане штраф у сумі 22 тисяч гривень для депутата Верховної Ради вкотре не створити ще одного підприємця чи фірму-прокладку, яка зможе і надалі обслуговувати та отруювати весілля?

Детальніше дивіться в сюжеті:


Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter