Радник луцького міського голови, депутат Ігор Поліщук обурений безпідставним звинувачення одного із волинських інтернет сайтів, який звинуватив його у тому, що той, ніби-то, "нафантазував" про 10 років гарантії на роботи по капітальному ремонту мосту по вулиці Ковельській, не взявши при цьому, ані найменшого коментаря у когсь із представників влади та переконатись у правильності та доцільності такого звинувачення.

Читайте також: Як змінюються прибудинкові території у Луцьку (відео)

Про це Ігор Поліщук написав на своїй сторінці у Фейсбук:

"Нещодавно інтернет сайт "Конкурент" безпідставно звинуватив мене в тому, що я "нафантазував" про 10 років гарантії на роботи по капітальному ремонту мосту по вул. Ковельській.

При цьому представники сайту не спробували взяти коментар ні в мене, ні в директора департаменту ЖКГ ні в першого заступника міського голови. Не було й запитів з даного питання в Луцьку міську раду. Однак з інших питань дане видання активно бере в мене коментарі та надсилає запити в міську раду", – зазначає депутат. 

Окрім того, Ігор Ігорович надав усі роз'яснення та документи, які підтверджують те, що гарантія на капремонт мосту все ж таки є і місто зможе упродовж 10 років не витрачати кошти на повторний ремонт цього об'єкту:

Читайте також: Як за останні роки змінився Луцьк (відео)

"Отож, як я і зазначав раніше, щодо ремонту мосту по вул. Ковельській це перший випадок в Луцьку, коли на такі роботи дається така гарантія. І це означає те, що як мінімум 10 років місто більше не буде витрачати кошти на ремонт цього об‘єкту.

Окрім того, гарантія 10 років дається і на роботи по капремонту перехрестя вул. Дубнівської – Карпенка-Карого. До цього в Луцьку таку гарантію давали лише на один об'єкт, ремонт якого коштував надзвичайно дорого", – йдеться у дописі.

Підтверджуючі документи на гарантійні строки в 10 років на вищевказані об'єкти:

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter