Лише вчора українці, занурившись у тяжкі спогади, згадали та пом'янули наших захисників, які віддали свої життя за мирне сьогодення України. У кожному місті, містечку та селі українці у молитві схилити голови перед полеглими Героями, які загинули у боротьбі за незалежність та територіальну цілісність України у непроголошеній війні на Сході. Пам'ятаючи та вшановуючи загиблих не забувають волиняни і про наших Герої, які продовжують стояти на варті життів українців, захищаючи рідну землю від агресора.

Читайте також: "Мрію поїхати на Схід, коли звільнять Іловайськ", – лучанка розповіла про волонтерство, перемоги та свій біль

Сьогодні, 30 серпня, від ринку "Північний" у тяжку дорогу на Схід вчергове відправився волонтер Сергій Добродомов, більше відомий як "Дєд Волинь". Чоловік повіз зібрану волонтерами та небайдужими волинянами допомогу нашим військовим. 

Зокрема, це продукти харчування (м'ясо, ковбаси, хлібобулочні вироби, тушонки, олія, солодощі, приправи, крупи, цукор, макарони, картопля, кава, чаї тощо), а також цигарки, автомобільне мастило, паливо.

Крім того, військовим передали надійні ящики для укріплення позицій.

Сергій Добродомов зазначив, що цього разу його дорога пролягає у Донецькому напрямку: Авдіївка, Карлівка, Мар'їнка та Маріуполь.

Також волонтер щиро дякує за надану нашим захисникам допомогу, яку він доставить на Схід. Зокрема, власнику фірми "ВіКсіС" Володимиру Матвійчуку, власнику ТМ "М'ясний хутір" Олегу Дмитруку.

Читайте також: Волинські волонтери вчергове відправились на Cхід з допомогою для захисників (фоторепортаж)

Підприємець ринку "Північний" Вікторія Дзидз, яка уже тривалий час займається волонтерством і допомагає нашим військовим, зазначила, що цього разу допомогу хлопцям вдалося зібрати вчасно.

"Щиро дякуємо за допомогу товариству "Теремно Хліб", які надали багато смаколиків для солдатів. Це – випічка, пиріжки, рулети з різними начинками. Не залишився байдужим до збору допомоги підприємець Віктор Карабан, який передав на Схід велику кількість свіжого м'яса. Знову ж таки долучилися до збору вантажу підприємці ринку "Північний", волонтерка Наталія Єпіфанович, а також автомайданівці Ірина та Олександр. Не пропускає жодної поїздки на Схід і постійно допомагає як фінансово, так і продуктами Геннадій Миронов", – розповіла пані Вікторія.

Крім того, нашим захисникам постійно допомагає Оксана Зімерман – українка, яка продживає у Німеччині.

Крім того, до наших захисників поїхали обереги, які власники руками виготовили мешканці Луцького геріатричного пансіонату, разом з директором Аллою Гнатюк.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook