Волинянка Іванка Остапчук увійшла до ТОП-100 кращих церемонімейстерів країни. Про це повідомляє Ківерцівська міська рада.

Читайте також: Леся Никитюк розповіла про святкування дня народження та незвичайні коштовні подарунки

У ківерчанки Іванка Остапчук – все у житті просто, але  разом з тим вона заслуговує на увагу і повагу. Вона вона у Ківерцях, закінчила місцеву школу, створила сім’ю з ківерцівським хлопцем, народила сина і за невеликий період свого життя увібрала в себе все найкраще, що може дати ківерцівська земля – людяність, любов, добро, красу душі, талант.

Ці надбання вона несе людям, працюючи ведучою Волинського телебачення та організовуючи різноманітні церемонії: весілля, дні народження, різні знакові події у житті людей.

Її талант і глибока духовність не залишилися поза увагою. У конкурсі ТОП-100 кращих церемонімейстерів, який відбувся у місті Києві, вона отримала нагороду з рук відомого церемонімейстера Ольги Стрельцової.

Читайте також: Оля Полякова приголомшила мережу заявою про зміну статі

Для участі в конкурсі потрібно було підготувати відеоролик з ведення церемонії. В одному із київських ресторанів зібралися церемонімейстери України, виступав Олег Кензов, дрес-код – сукня  кольору white, gold, silver. Цікаво, що сукню для Іванки за добу пошила луцька дизайнерка Оксана Зінчук.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook