Правоохоронці затримали громадянина, який за 1500 доларів США намагався залагодити із начальником слідчого підрозділу одного із відділів поліції області питання щодо закриття кримінального провадження.

Читайте також: "400 доларів за оформлення авто": волинські митники погоріли на хабарях (фото)

Про це повідомили у пресслужбі прокуратури області, пише ІА Волинські новини.

Правоохоронець розслідував кримінальне провадження про незаконну порубку громадянином лісу. У правопорушника було також вилучено вантажівку з краденими лісоматеріалами.

Аби уникнути кримінальної відповідальності, чоловік вирішив підкупити начальника слідчого відділу. Громадянина затримали у момент передачі коштів.

Читайте також: На Волині під час чергового траншу затримали прикордонника-хабарника (фото)

Вирішується питання про повідомлення йому про підозру у пропозиції та наданні неправомірної вигоди службовій особі яка займає відповідальне становище (кримінальне правопорушення, передбачене ч.3 ст. 369 КК України, покарання – до 8 років позбавлення волі).

Тривають першочергові слідчі дії.



Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook