Внесок у розмірі 500 тисяч на користь політичної партії, волинянина притягнули до адміністративної відповідальності. Все тому, що він хотів підтримати політсилу, попри власний податковий борг.

Читайте також: "Не кажіть, що у пенсіонерів мала пенсія": теща Гройсмана купила дві автівки по 100 тисяч євро для доньки та зятя (відео)

Про це повідомляє ТРК "АВЕРС".

Позачергові вибори до парламенту відбулись у липні, партій балотувалось чимало. Небайдужі люди виділяли кошти на підтримку тієї чи іншої політсили. Не став винятком волинянин Павло Сінченко – він, внесок за внеском перераховував через банк кошти на рахунок партії екс-прем’єр-міністра "Українська стратегія Гройсмана" в загальній сумі 500 тисяч грн. І все б нічого, та, однак, у чоловіка був податковий борг – більше 1 тисяч 600 грн. А за це передбачено адмінстягнення. 

Павла Сінченка притягнули до адмін відповідальності, справу слухали у Луцькому міськрайонному суді. Сам чоловік на судове засідання не з’явився, а його захисник – адвокат Ярослав Тратніков подав клопотання – закрити провадження у зв’язку з закінченням строку накладення адмінстягнення. 

Читайте також: "Кончать, но не по беспределу": як Аваков та Гройсман "зливають" Порошенка

"Суд вважає, що Сінченка необхідно визнати винним у вчиненні адмін правопорушення, а провадження в даній адміністративній справі закрити у зв’язку з закінченням на момент розгляду справи строків, передбачених статтею 38", – постановила суддя Світлана Рудська

Детальніше у сюжеті ТРК АВЕРС:

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook