Житель Нововолинська викрав транспортний засіб у свого знайомого, проте далеко втекти від поліції йому не вдалося. За добу після звернення потерпілого правоохоронці знайшли і автомобіль, і зловмисника.

Читайте також: Побили та застосували перцевий балончик: у місті на Волині банда пограбувала валютника (фото)

Учора, близько 08:00 години, до поліції звернувся 37-річний житель Нововолинська  та повідомив про викрадення його автомобіля "ВАЗ-21063". Транспортний засіб був припаркований у дворі потерпілого. Співробітники кримінальної поліції зібрали всю необхідну інформацію та протягом доби встановили причетність до скоєння злочину 39-річного місцевого жителя. Про це повідомляє сектор комунікації поліції Волинської області.

Зловмисник на викраденій автівці доїхав до Локачинського району, де закінчилося пальне. Автомобіль він покинув та повернувся у Нововолинськ. Оперативники сектору кримінальної поліції встановили місцезнаходження зловмисника та автомобіля. Транспортний засіб помістили на спецмайданчик Локачинського відділення поліції.

Читайте також: На Волині неповнолітній юнак викрав автомобіль

Слідчі відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Триває слідство.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook