У Турійському районі Волині станом на ранок 26 квітня зареєстрували першого хворого на COVID-19. Це – мешканець села Тупали Луківської ОТГ. Чоловік зараз перебуває в інфекційному відділенні Ковельського МТМО в дуже важкому стані, йдеться на сторінці Центру первинної медико-санітарної допомоги Турiйської районної ради.

Читайте також: Померла від коронавірусу волинянка лікувалася у Волинській обласній лікарні

"На даний час вживаються усі необхідні заходи згідно з алгоритмом дій від протидії поширення COVID-19. Опрацьовуються списки контактних осіб", – повідомили у закладі.

Як повідомляють на сторінці "Турійські новини. Журнал", зі слів інфікованого, він нікуди не виїжджав, але до нього приїжджали діти з міст.

"Хворобу виявили випадково. Чоловіка привезла карета швидкої допомоги з діагнозом інсульт до Ковельської лікарні. Там було проведено обстеження і тест ПЛР, який показав позитивний результат", – йдеться у дописі.

Читайте також: Волинянин, у якого виявили коронавірус, проходив планове лікування в обласній лікарні

Зазначимо, що за даними Волинського обласного лабораторного центру, станом на 10.00 год. 26 квітня в області зареєстровано 241 випадок COVID-19, котрий підтверджений лабораторно методом ПЛР. 

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook