Волонтерський центр "Серце патріота", разом із небайдужими волинянами, вчергове зібрали допомогу для військовослужбовців, які захищають Україну на Сході нашої держави. Зокрема, це – ліки, запчастини, побутова техніка, домашня їжа та багато інших потрібних речей.

Читайте також: Відомий волинський волонтер взяв участь у змаганнях "Polissia Challenge Cup"

Сьогодні, 11 червня, з Театрального майдану Луцька вчергове волинські волонтери відправилися на передову, аби доставити необіхдний вантаж нашим захисникам на Сході. 

Як розповів засновник волонтерського центру, депутат Луцької міськради Сергій Балицький, вантаж везуть у два напрямки.

"Ми направляємося у сторону Мар'їнки, де є декілька підрозділів, зокрема, зараз на позиції туди заходить 24-та бригада. Хлопцям потрібно багато різних речей: плівки, скоби, та ж сама проводка для світла та засоби гігієни. Облаштування десь у полі чи лісі потребує багато всього. Зібрали потрібні речі у доволі короткий термін", – каже Сергій Балицький.

За його словами, у вантажі є також і адресні посилки, які допомогли зібрати люди з Ковеля, Луцька та навколишніх територій.

"До збору допомоги долучилося багато небайдужих громадян. Є підприєці, які завжди потужно допомагають нам, за що ми їм дуже вдячні", – наголосив засновник центру.

Читайте також: Відомий волинський волонтер виборов бронзу на марафоні у Будапешті (фото)

Як зазначила волонтер центру Уляна Степаненко на Схід везуть усе, що потрібно у побуті військовим.

"Цього разу ми збирали допомогу за списком. Нам вдалося вкластися у чотири дні, хоча раніше цей процес міг затягнутися до місяця. Військовим потрібні укріплення на бліндажі, оскільки вони стали на нові позиції, а також усе по побуту – пральні машини, бойлери, різна побутова техніка та автозапчастини", – каже волонтерка.

Активісти "Серця патріота" зазначають, що навіть встигли напекти пиріжків за такий короткий час і вареників наварити хлопцям на передову.

"Навіть у такий складний час люди долучаються до збору допомоги. Все буде Україна", – зазначила волонтерка центру Ольга Балицька.

Волонтери щиро дякують усім, хто долучився до збору допомоги.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook